Zadovoljni korisnici

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Gradsko društvo Crvenog križa Našice provodi projekt “Zaželi i ostvari”. Voditelj projekta, Mirko Gašić i ravnatelj Gradskog društva Crvenog križa Igor Feldi, jučer su posjetili korisnike u mjestima Đurđenovac, Gazije, Feričanci, Stipanovci i Podgorač. Svrha posjeta je bila provjeriti kako je pedeset i dvoje korisnika zadovoljno radom trinaest zaposlenih žena. Kako su korisnici rekli, pomoć u obavljanju svakodnevnih kućanskih poslova im je dobrodošla, a isto tako i svakodnevne posjete, razgovori i druženja. Svrha projekta “Zaželi i ostvari”, koji je u potpunosti financiran iz Europskog socijalnog fonda, je pružanje psihosocijalne podrške te pomoć oko obavljanja svakodnevnih kućnih poslova.

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – listopad 20

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit