Online tečajevi Hrvatske komore primalja

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

S obzirom na trenutnu situaciju vezanu uz pandemiju koronavirusa, osobito glede ograničenja kretanja i okupljanja te posebnim uvjetima rada zdravstvenog sustava koji onemogućuju dosadašnju praksu edukacije trudnica, Hrvatska komora primalja odlučila je izraditi online tečajeve vezano uz trudnoću, porođaj i dojenje koji se nalaze na YouTube kanalu Hrvatske komore primalja (https://www.youtube.com/channel/UC-LvJEPYN1d6KSvngYP9sJQ).
Tečajeve drže primalje koje su jedini zdravstveni djelatnici kojima u Zakonu o primaljstvu i Direktivi EU stoji da educiraju žene i obitelj te su najkompetentnije osobe koje mogu savjetovati žene o fiziologiji trudnoće, porođaju, puerperiju i dojenju.
Svjetska zdravstvena organizacija proglasila je 2020. godinu „Godinom medicinskih sestara i primalja“, a najbolji način za obilježiti istu je pokloniti nešto onima kojima je to potrebno.

foto: Pexels

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit