Održana 9. Martinska ljetna noć

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U organizaciji NK Martin i Mjesnog odbora Martin, a pod pokroviteljstvom Turističke zajednice i Grada Našica, jučer je na nogometnom igralištu u Martinu održana 9. Martinska ljetna noć. Uz zabavne sadržaje i natjecanja za djecu, u sklopu ove tradicionalne manifestacije organizirano je i natjecanje u kuhanju čobanca u kotliću. Unatoč izuzetno visokoj temperaturi zraka, prijavilo se čak 25 ekipa koje su spravljale ovaj ukusni slavonski specijalitet u kotlićima, a ocjenjivačka komisija po završetku natjecanja nije imala nimalo lak zadatak proglasiti najbolje. Prvo mjesto osvojila je ekipa DVD-a Vukojevci, drugo mjesto pripalo je ekipi “Team Šalapanka”, a treće DVD-u Našice. Nagrade najuspješnijim natjecateljima uručili su gradonačelnik Krešimir Kašuba, direktorica Turističke zajednice Grada Našica Ines Resler te predsjednik Mjesnog odbora Martin Miroslav Umiljanović. Uz ukusne čobance koji su se po završetku natjecanja mogli slobodno konzumirati te osvježavajuća pića i tamburaše, brojni su se posjetitelji na martinskom igralištu dobro zabavljali do kasnih večernjih sati.

Tekst i foto: Danko Justić  

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit