Kotlovinijada u Našičkom Novom Selu

Facebook
Twitter
Pinterest

U Našičkom Novom Selu jučer je prvi put održano natjecanje u pripremi kotlovine – kotlovinijada. Natjecanje je organizirao DVD Našičko Novo Selo, a pod pokrovitelj je bila Općina Đurđenovac. Natjecalo se 10 ekipa, a dvije ekipe kotlovinu su pripremale izvan konkurencije. Po završetku ocjenjivanja proglašene su ekipe koje su najbolje pripremile jelo. Prvo mjesto osvojila je ekipa pod nazivom “Kum iz Njemačke”, drugo mjesto  ekipa “Dream Team”, a treće “Kumova družba”. Pehare i vrijedne nagrade sponzora najuspješnijim je natjecateljima uručio načelnik Općine Đurđenova Hrvoje Topalović. Uz ukusno pripremljene kotlovine koje su se slobodno mogle konzumirati, članice udruge “Hrvatska žena” iz Našičkog Novog Sela” pobrinule su se za dodatnu gastro ponudu, a uz hladna pića i živu glazbu, druženje je trajalo čitavu večer.

Tekst i foto: Danko Justić

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit