“Blesani” pobjednici 9. Noćnog malonogometnog turnira u Lili

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U organizaciji NK Lila jučer je u Lili odigran tradicionalni, 15. po redu Noćni malonogometni turnir na travi. Ove godine nastupilo je 8 ekipa, a najuspješniji su bili domaći nogometaši – ekipa “Blesani” koja je u finalu svladala ekipu “City Caffe”, a treća je bila ekipa “Bastijan stolarija” koja je u susretu za treće mjesto nadvisila ekipu “Ostani ponizan”. Za najboljeg igrača turnira proglašen je Alen Fruk iz pobjedničke momčadi, najbolji vratar je Jan Kanđera, a najbolji strijelac Bruno Jantula. Pehare i nagrade najuspješnijim je ekipama i nogometašima uručio predsjednik NK Lila Danijel Fruk. Uz sportski dio, za sve je posjetitelje osiguran i prigodan zabavno glazbeni program te bogata gastro ponuda i veliki izbor osvježavajućih pića, pa je druženje u dobroj atmosferi nastavljeno do dugo u noć.

Tekst i foto: Danko Justić

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit