Održan 1.Memorijalni ultramaraton “132.brigade Hrvatske vojske”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Udruga rekreativnog trčanja “Nexe Team”, u suradnji s Gradom Našicama, HVIDR-om Našice, Udrugom udovica hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata Našice , Udrugom roditelja poginulih branitelja te Udrugom djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Osječko baranjske-županije organizirala je 1. Memorijalni ultramaraton  “132. brigade Hrvatske vojske”. Četrdesetak članova udruge danas je pretrčalo dionicu Ivanovac-Našice u dužini od 50 km, u spomen na ustroj 132. brigade. Spektakularnim paljenjem baklji, a zatim i paljenjem svijeća i polaganjem cvijeća, na najljepši su način odali počast i prisjetili se poginulih pripadnika 132. brigade te svih hrvatskih branitelja. Gradonačelnik Krešimir Kašuba čestitao je maratoncima i zahvalio na utrci i odavanju počasti braniteljima kojima zahvaljujemo što danas živimo u slobodnoj, demokratskoj, jedinstvenoj i suverenoj Hrvatskoj. Istaknuo je kako je cijela ova godina u znaku 30. obljetnice 132. brigade i 30. obljetnice oslobođenja Našica od tzv. JNA te zahvalio URT Nexe Team koji je organizirao 1. Memorijalni ultramaraton 132.brigade HV od Ivanovca do Našica, ali i ultramaraton posvećen svim poginulim braniteljima “velikog i malog Vukovara”, herojima Vukovara i Sunje. Gradonačelnik je istaknuo kako će centralna proslava biti na dan osnutka 132. brigade, 19. listopada.
Predsjednik Udruge rekreativnog trčanja Nexe Team Našice Tomislav Gall zahvalio je svima koji su pomogli u realizaciji Ultramaratona. Iskazao je ponos što je bio sudionikom prvog ultramaratona. Ova utrka, posvećena našim poginulim braniteljima, utrka je koja se trčala srcem – zaključio je Gall.

Asja Godžirov-Kurilj

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit