Održana Skupština Katoličkog društva prosvjetnih djelatnika

Facebook
Twitter
Pinterest
U Duhovnom centru Emaus, večeras je redovnu godišnju skupštinu održalo Katoličko društvo prosvjetnih djelatnika Požeške biskupije – Ogranak Našice. Izvješće o radu od osnutka do danas podnio je predsjednik Ivica Gerendaj ukratko podsjetivši na brojne aktivnosti koje su našički prosvjetni djelatnici upsješno odradili. Financijsko izvješće podnio je prof. Anđelko Cvijetović, rizničar Ogranka.

Naglasio je kako je postupak otvaranja žiro računa u tijeku, a da su sve dosadašnje akcije odrađene zahvaljujući donacijama i dobrovoljnim prilozima. Zahvalio je Gradskom poglavarstvu na doniranih 1500 kuna, a sredstva će biti prebačena po završetku postupka otvaranja. Izvješće Nadzornog odbora podnio je predsjednik Jozo Drašinac i rekao kako je Ogranak djelovao u skladu sa Statutom i pravilnikom Društva. Skupštini su bili nazočni i gosti: dekan našičkog dekanata vlč. Branko Šipura. Našički gradonačelnik Krešimir Žagar, a kao domaćin u prostoru Emausa nazočne je pozdravio i predvodio uvodnu molitvu gvardijan fra. Dragutin Bedeničić. Svojom su svirkom Skupštonu popratili članovi Komornog orkestra Osnovne glazbene škole Kontesa Dora.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit