HDZ Podgorač sumnja u počinjenje kaznenog djela u Općini

Facebook
Twitter
Pinterest
U Podgoraču je održana konferencija za novinstvo Općinske organizacije HDZ-a Podgorač. Razlog sazivanja konferencije bilo je, kako su rekli, učestalo omalovažavanje doprinosa HDZ-a i njegovih visokih dužnosnika od strane načelnika Općine. Predsjednik Ivica Borovička rekao je kako aktualni načelnik u svojim istupima lažno prikazuje svoj i doprinos HNS-a za dobivena financijska sredstva. Borovička je naglasio kako je i sam načelnik u svom govoru za Dan Općine istaknuo veliku zaslugu HDZ-ovih dužnosnika u saniranju posljedica elementarne nepogode – poplave.

Borovička kaže kako je vrijednost ugovorenih radova i donacija vrlo visoka za jednu ovako malu općinu. Za izradu projektne dokumentacije Poduzetničke zone Općine Podgorač Fond za zapošljavanje i Ministarstvo rada i poduzetništva dali su nepovratno 400 tisuća kuna, za izgradnju magistralnog vodovoda Markovac našički – Razbojište Fond za regionalni razvoj doznačio je Općini 275 tisuć akuna, za projekt izgradnje kanalizacije u Podgoraču vrijedan 4 milijuna i 600 tisuća kuna, s 90 posto sredstava sudjeluje Ministarstvo mora, turizma, prometa i razvitka, a sve je to plod velikog zauzimanja gospodina Vladimira Šeksa i Tomislava Ivića – rekao je Borovička. Sve to čini zbog vlastitih interesa i vlastite promidžbe jer će se u svibnju iduće godine na lokalnim izborima načelnik birati neposredno. Nadalje, Borovička je podsjetio i na, po njima, suprotno Zakonu smijenjenog općinskog vijećnika te na niz drugih nepravilnosti i ignoriranja Općinskog Poglavarstva i Vijeća. O svemu navedenom izviješten je Središnji Državni ured za upravu, koji je zatražio od Državnog odvjetništva kao i Ministarstva unutarnjih poslova – Policijske uprave Osječko – baranjske, da istraži postojanje sumnje u kazneno djelo.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit