Odlični rezultati našičkih učenika

Facebook
Twitter
Pinterest
Na županijskom susretu “Lidrano” Srednju školu Isidora Kršnjavoga predstavljat će Tena Abičić i Ramona Glavaš i to na području literarnog stvaralaštva. Nadalje, na županijski Lidrano će i novinarski radovi i to čak dva rada Romane Perković, zatim rad Katarine Vukomanović te radijska emisija novinarke Valentine Sertić i snimatelja Matije Kukuruzovića.

Dramsko-scensko stvaralaštvo našičke srednje škole predstavit će Karlo Papac i Ivana Visković te skupni dramsko-scenski nastup u kojem sudjeluju Lea Fosberg, Nikolina Jakovljević i Petar Grdić. Mentori učenika koji su se svojim radovima plasirali na županijski Lidrano su profesori: Marija Pepelko, Marina Pavičić, Leopoldina Mijatović, Romeo Mihaljević i Rikard Borić.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit