EXIT festival 2008.

Facebook
Twitter
Pinterest
ImageOvogodišnji EXIT trajat će kao i prošle godine četiri dana, od 10. do 13. srpnja. EXIT je prošle godine proglašen najboljim europskim festivalom, a britanski dnevnik The Guardian je Srbiju i festival EXIT uvrstio među najuzbudljivije turističke destinacije i događaje u 2008. godini. Ovih dana je potvrđeno da će najslavniji i najutjecajniji punk bend svih vremena, Sex Pistols, koji se nedavno ponovo okupio i snima novi album, nastupiti kao jedan od headlinera na ovogodišnjem festivalu EXIT u Novom Sadu. Sex Pistols će nastupiti zadnji dan festivala, 13. srpnja.
Prošlogodišnje izdanje festivala okupilo je preko 200.000 posjetitelja, od kojih je više od polovine bilo iz inozemstva, uglavnom iz Velike Britanije. Neki od izvođača koji su nastupili 2007. bili su: Beastie Boys, Snoop Dogg, Wu Tang Clan, Groove Armada, The Prodigy, Roger Sanchez, Lauryn Hill, Robert Plant, Basement Jaxx…
Sve ostale informacije o EXITU možete pronaći na njihovim službenim stranicama www.exitfest.org

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit