Izgradnja vodovodne i kanalizacijske mreže

Facebook
Twitter
Pinterest
Načelnik Goran Đanić sa suradnicima, jučer je održao radni sastanak s predstavnicima poduzeća Hidro plus iz Osijeka i Našičkog vodovoda. Riječi je bilo o vodoopskrbi općine Podgorač. Za magistralni cjevovod Markovac Našički – Razbojište predan je zahtjev za građevinsku dozvolu i početak radova, a za izgradnju vodoopskrbe u ostalim naseljima – Budimci, Pganovci, Bijela Loza i Kršinci, u tijeku je izrada projektne dokumentacije.

Što se tiče kanalizacijske mreže za naselje Podgorač, projektna dokumentacija je gotova i poslana je u ministarstvo regionalnog razvoja, vodnog gospodarstva i šumarstva koje, zajedno s Općinom, sufinancira ovu investiciju. Očekuje se raspisivanje natječaja i početak radova. U tijeku je i izrada projektne dokumentacije za kanalizacijsku mrežu za naselja Stipanovci i Razbojište te uređaja za pročišćavanje otpadnih voda. Do kraja godine, zaključeno je na sastanku, očekuje se ishođenje građevinske dozvole.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit