Odlična suradnja DVD-a i Općine Donja Motičina

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U prostorijama DVD-a Donja Motičina održana je redovna 72. godišnja izvještajna Skupština Dobrovoljnog vatrogasnog društva Donja Motičina. Skupštinom je predsjedao Boro Peršić, a Zlatko Vinković – zapovjednik DVD-a je, od značajnijih događanja izdvojio sudjelovanje na 10 službenih vatrogasnih natjecanja. Najznačajnija su Područno natjecanje Vatrogasne zajednice Našice u Feričancima gdje su sve muške ekipe DVD-a osvojile 1. mjesto, a djeca ženska 2. mjesto. Članice mladeži i A ekipe osvajanjem 2. mjesta na županijskom natjecanju ostvarile su pravo sudjelovanja na Držanom natjecanju u Varaždinu. Kao i svake godine, obilježen je blagdan zaštitnika vatrogasaca sv. Florijan. DVD je sudjelovao i u svečanoj procesiji povodom Dana općine, a vatrogasna mladež nosila je kip Presvetog Srca Isusova. Organizirana je i 10. vatrogasna Fišijada. U protekloj godini bilo je 16 intervencija: 8 požara otvorenih prostora i 8 tehničkih intervencija.
Predsjednik Vatrogasne zajednice Našice Vlatko Gašić pohvalio je rad DVD-a Donja Motičina i istakno kako je jedno od kvalitetnijih društava u Vatrogasnoj zajednici. Općinskom načelniku Kovačeviću je zahvalio na održanom obećanju i ulaganjem u vatrogastvo.
Načelnik općine Željko Kovačević rekao je da je izuzetno ponosan na vatrogasce koji su uspjeli osigurati nastup na državnom natjecanju. Dodao je da je suradnja Općine i vatrogasaca izvrsna. Spomenuo je da su izdvajanja za vatrogasce osigurana i za 2020. godinu te da intezivno radi na pronalasku rješenja oko nabavke novog vatrogasnog vozila – cisterne. Osim brojnih članova društva, skupštini su bili nazočni kolege vatrogasci iz mnogih DVD-a iz naše te susjednih županija kao i iz Zagreba te predstavnici svih političkih stranaka i udruga s općinskog područja. Po završetku sjednice nastavljeno je druženje uz večeru koju je pripremio član DVD-a, kuhar Stanislav Vinković sa svojim suradnicima.

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – rujan

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit