Aktivnosti URT “Nexe Team” Našice

Povodom obilježavanja 15 godina europskog broja 112, na kojem su objedinjeni pozivi za sve hitne službe, u Slavnoskom Brodu je u subotu održano deveto rekreativno trčanje građana i pripadnika hitnih službi. Uz potporu hitnim službama kroz sudjelovanje u rekreativnoj utrci na stazi se našao član Udruge rekreativnog trčanja “Nexe Team” Našice Tomislav Gall , koji je utrku posvetio svim Našičkim vatrogascima koji su vjerni pratioci i prijatelji Našičke udruge na svim njihovim aktivnostima.
Članovi “Nexe Teama” sudjelovali su na još nekoliko utrka. Proteklog vikenda održan je 4. Zimski polumaraton i 2. Mrzli cener . U Varaždinu se okupilo više od 400 trkača i trkačica na stazu sa startom i ciljem kod Sportske dvorane, popularne Arene. Nastupili su natjecatelji iz Hrvatske, Slovenije, Srbije, Njemačke i Ujedinjenog Kraljevstva, a iz Našica su na polumaratonu nastupili članovi Udruge rekreativnog trčanja „ Nexe Team” Našice Zoran Trninić i Sandra Andrašek.
U subotu je održano i četvrto izdanje osječkog Neptun traila, a organizator “Žuti šešir” ju je nazvao “Utrka koja će vas ublatiti do suza”. Već tradicionalno, na ovoj utrci sudjeluju i Našičani: Jasna Plemeniti osvojila je izvrsno 4. mjesto. U utrci su sudjelovali i Mijo Benković, Hrvoje Dundović i Mario Pavičić.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

04.03.2020.

11.03.2020.

18.03.2020.

25.03.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit