Odana počast hrvatskim braniteljima

Povodom Dana grada Našica i blagdana sv. Antuna Padovanskog jutros su, na spomen obilježje hrvatskim braniteljima “Uskrsla Hrvatska”, vijence položili i upalili svijeće predstavnici Grada Našica predvođeni gradonačelnikom Josipom Miletićem i predsjednikom Gradskog vijeća Krešimirom Kašubom. Vijence su položili i upalili svijeće i predstavnici Hrvatske vojske i policije, Udruga proisteklih iz Domovinskog rata i ostalih udruga s našičkog područja. Gradonačelnik Josip Miletić podsjetio je na ulogu i doprinos hrvatskih branitelja za našu današnju slobodu, kako bismo danas mogli raditi na otvaranju novih radnih mjesta i stvaranju bolje budućnosti.
Svim je građanima u svoje osobno ime te ime predsjednika Gradskog vijeća Krešimira Kašube, uputio čestitku za Dan grada, a onima koji nose ime sv. Antuna čestitao je imendan. Molitvu za sve poginule hrvatske branitelje i žrtve rata predvodio je fra Marijan.
U prigodnom programu nastupli su Gradska glazba pod ravnanjem prof. Ivana Krajačića i našičke mažoretkinje “Dora” koji su održali koncert u centru grada.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

04.03.2020.

11.03.2020.

18.03.2020.

25.03.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit