Odana počast hrvatskim braniteljima

Povodom Dana grada Našica i blagdana sv. Antuna Padovanskog jutros su, na spomen obilježje hrvatskim braniteljima “Uskrsla Hrvatska”, vijence položili i upalili svijeće predstavnici Grada Našica predvođeni gradonačelnikom Josipom Miletićem i predsjednikom Gradskog vijeća Krešimirom Kašubom. Vijence su položili i upalili svijeće i predstavnici Hrvatske vojske i policije, Udruga proisteklih iz Domovinskog rata i ostalih udruga s našičkog područja. Gradonačelnik Josip Miletić podsjetio je na ulogu i doprinos hrvatskih branitelja za našu današnju slobodu, kako bismo danas mogli raditi na otvaranju novih radnih mjesta i stvaranju bolje budućnosti.
Svim je građanima u svoje osobno ime te ime predsjednika Gradskog vijeća Krešimira Kašube, uputio čestitku za Dan grada, a onima koji nose ime sv. Antuna čestitao je imendan. Molitvu za sve poginule hrvatske branitelje i žrtve rata predvodio je fra Marijan.
U prigodnom programu nastupli su Gradska glazba pod ravnanjem prof. Ivana Krajačića i našičke mažoretkinje “Dora” koji su održali koncert u centru grada.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest