Vjernici misom i procesijom proslavili Antunovo

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U Župnoj crkvi sv. Antuna Padovanskog služena je sveta misa s procesijom središtem grada koju je izravno prenosio naš radio. Svetu misu predvodio je fra Tonio Vučemilović – župnik iz Đurđenovca uz asistenciju župnika iz Velimirovca velečasnog Patrika Alatića i župnika Župe sv. Antuna Padovanskog Našice fra. Zorana Bibića. Govoreći o sv. Antunu, fra Tonio je istaknuo kako je on već svojoj obitelji primio klicu Božanske mudrosti, a ljubavi i vjera bile su temelj njegovog života. Stoga se danas utječemo sv. Antunu, rekao je, za mlade i za njihov odgoj, za obitelji, ali i za stare, bolesne i nemoćne kao i za sve one kojima je pomoć potrebna. Kip sv. Antuna Padovanskog su u procesiji nosili članovi HKD-a “Izvor” iz Donje Motičine. Svete mise su danas od još u 11 sati, u 17 i 18 sati i 30 minuta. U 17 sati, misa je s blagoslovom djece i ljiljana kada se zahvaljuje za kraj školske i vjeronaučne godine.

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – listopad 20

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit