Od ponedjeljka nastava na daljinu!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Prema uputi Ministarstva znanosti i obrazovanja od 13. ožujka 2020. godine, od ponedjeljka 16. ožujka 2020. neće biti redovne nastave u školama, nego će krenuti izvođenje nastave na daljinu.
Za učenike od 1. do 4. razreda nastava će se održavati svaki dan na programu HRT3 prema sljedećem rasporedu:

1. razred od 8 do 10 sati
2. razred od 10 do 12.30 sati
3. razred od 13 do 16 sati
4. razred od 16 do 19 sati.

Za učenike predmetne nastave nastava će biti organizirana od 8 do 14 sati na Sportskoj televiziji prema rasporedu koji će biti objavljen naknadno.
Osim nastave koja će biti emitirana na televizijskim programima, u virtualnim učionicama učitelji će svakodnevno objavljivati nastavne sadržaje, materijale, upute za rad i zadatke za učenike.
Učenici OŠ kralja Tomislava poveznicu na virtualne učionice mogu pronaći na mrežnoj stranici škole. Učenicima koji nemaju mogućnost spajanja na Internet kod kuće, škola će omogućiti korištenje opreme za online nastavu.
Škola će osigurati prihvat i praćenje nastave za sve učenike razredne nastave koje roditelji nisu u mogućnosti ostaviti pod nadzorom kod kuće.
Sve obavijesti i upute objavljivat ćemo u virtualnim učionicama, na mrežnoj stranici i facebooku škole.
Za sve upite učenici i roditelji mogu se javiti razrednicima ili u školu svakim danom od 8 do 13 sati.

Iz OŠ Dore Pejačević izvjestili su kako će komunikacija s učiteljima bit će putem Viber grupa. Škola će osigurati prihvat učenika razredne nastave čiji roditelji nisu u mogućnosti osigurati nadzor kod kuće. Iz škole mole roditelje da kontaktiraju razrednike u slučaju navedene potrebe. Za učenike predmetne nastave razrednici su otvorili virtualne učionice u kojima će se odvijati on-line nastava, prema rasporedu koji će biti naknadno objavljen.
Sportska televizija će emitirati nastavne sadržaje za predmetnu nastavu od 8 do 14 sati, a sve daljnje obavijesti pratite na web stranici Škole.

Online nastava bit će organizirana i za učenike Srednje škole Isidora Kršnjavoga Našice. Kreiranje virtualnih učionica je u tijeku, a naknadne informacije će biti dostupne tijekom sutrašnjeg dana na web stranici škole.

Tekst: Tomislava Justić

Foto: arhiva RNa

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit