Učenici SŠ Isidora Kršnjavoga posjetili Policijsku postaje Našice

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Profesor Anđelko Cvijetović i učenici 3. b razreda opće ginmazije Srednje škole Isidora Kršnjavoga Našice, koji sudjeluju u projektu “Građanin”, posjetili su Policijsku postaju Našice. Projekt “Građanin” provodi se u sklopu predmeta Građanski odgoj i obrazovanje te Sociologija, a svrha posjete bila je upoznati policijske službenike s ovim projektom i temom pod nazivom „Uspornici prometa i kultura življenja“. Kroz ovu temu učenici istražuju pozitivne i negativne strane uspornika u prometu, kako za sigurnost i zdravlje građana tako i za vozila. Policijski službenik Odjela prevencije Policijske uprave osječko-baranjske Darko Ćorković i policijski službenik za prevenciju i sigurnost u cestovnom prometu Policijske postaje Našice Livio Stošić, prisutne su upoznali s odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama te Pravilnikom o prometnim znakovima,  signalizaciji i opremi na cesti koji određuju tehničke uvjete postavljanja uspornika prometa. Osim toga, učenici su dobili i smjernice za daljnje istraživanje kako bi, osim s policijom, o ovoj temi razgovarali i s drugim ustanovama i institucijama.

Tekst: Tomislava Justić
Foto: Anđelko Cvijetović

 

top music

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit