U Našicama otkazana okupljanja i obustavljen rad vrtića i jaslica

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Načelnik Stožera civilne zaštite Grada Našica Hrvoje Šimić i gradonačelnik Grada Našica Josip Miletić uputili su građanima  priopćenje u kojemu između ostaloga stoji:
“Poštovani građani Grada Našica,
sukladno preporukama Nacionalnog stožera za civilnu zaštitu, Grad Našice te ustanove i druge pravne osobe kojima je osnivač Grad Našice, otkazuju do daljnjeg sve vrste javnih okupljanja i svih drugih događanja bez obzira na broj sudionika.
Obustavlja se i rad svih vrtića i jaslica na području Grada Našica, Zavičajnog muzeja Našice i Hrvatske narodne knjižnice i čitaonice na razdoblje od dva tjedna.
Molimo sve sugrađane da se pridržavaju preporučenih mjera prevencije vezanih uz higijenu ruku i mjera samoizolacije jer na taj način čuvaju svoje zdravlje i zdravlje svojih članova obitelji, suradnika i ostalih građana. Na taj način u ovim promjenjivim okolnostima, pomažu očuvanju povoljne epidemiološke situacije u Hrvatskoj. Apeliramo na građane grada Našica da se u cilju svoje samozaštite, ne odazivaju i ne sudjeluju na javnim okupljanjima bilo koje vrste.
Epidemiološka situacija na području Grada Našica je povoljna te se nastavlja provođenje svih potrebnih mjera za održavanje iste. Samo zajedničkim naporima možemo doprinijeti održanju ove relativno mirne epidemiološke situacije koju imamo sada u Hrvatskoj.
Prevencija je u ovom slučaju ključna te molimo građane da se pridržavaju svih niže navedenih smjernica i uputa koje se svakodnevno ažuriraju: https://civilna-zastita.gov.hr/ “.

Izvor: Grad Našice/Stožer civilne zaštite Grada Našica
Foto: arhiva RNa

top music

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit