Od danas do 30. travnja nove epidemiološke mjere

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Načelnik Stožera civilne zaštite OBŽ Ivan Hampovčan danas je na konferenciji za medije predstavio je nove epidemiološke mjere za područje Osječko-baranjske županije koje je na preporuku Županijskog stožera donio Nacionalni stožer civilne zaštite, a od danas (12. travnja 2021. godine) su na snazi. Preporuka je – rekao je Hampovčan – da se u svim sportskim objektima u kojima su dozvoljena natjecanja i treninzi ne koriste svlačionice, preporuka je i pojačanog nadzora pridržavanja uvedenih nužnih epidemioloških mjera, a osobito onih koje se odnose na javna događanja i okupljanja, privatna okupljanja javni prijevoz te rad trgovačkih centara i ugostiteljskih objekata. Poslodavci su obvezni u svojim prostorima provoditi pojačanu kontrolu pridržavanja svih epidemioloških mjera. Preporuka za Osijek je i povećanje broja vozila u javnom gradskom prijevozu. Stožeri jedinica lokalne samouprave zadužuju se za provođenje pojačanog nadzora. Nužne epidemiološke mjere traju do 30. travnja.

izvor: Nacionalni stožer CZ i OBZ

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit