Konferencija za novinare Domovinskog pokreta u Našicama

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Konferenciju za medije na temu „Aktualni građevinski radovi u Našicama“ danas su u Našicama održale zastupnica Domovinskog pokreta u Hrvatskom saboru doc.dr.sc Vesna Vučemilović – kandidatkinja za županicu Osječko-baranjske županije te dr.med Silva Miškulin – kandidatkinja za gradonačelnicu Grada Našica na predstojećim lokalnim izborima.
Vesna Vučemilović je istaknula da su jedini projekti, koje je u protekle četiri godine “vertikala HDZ grad-županija-država” ostvarila aglomeracija – vodovod, kanalizacija, uređenje komunalne infrastrukture te trgova i nogostupa. Porazno je da je u čtverogodišnjem mandatu u Gradu Našicama potrošeno 600 milijuna kuna, a nema proizvodnih investicija niti novih radnih mjesta – zaključila je Vesna Vučemilović.
Našice prati hrvatski trend iseljavanja i smanjenja broja novorođene djece istaknula je kandidatkinja za gradonačelnicu dr. Miškulin i rekla kako se ove godine u prvi razred osnovne škole upisuje 40-ak djece manje. U Gradu se ne vodi pronatalitetna politika i ne ulaže se u otvaranje novih radnih mjesta – rekla je i izrazila bojazan da će se iseljavanje, ako se situacija ne promijeni, nastaviti. Za naš grad to je katastrofa – zaključila je dr. Miškulin.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit