OBŽ ženama poduzetnicama osigurava besplatno sudjelovanje na 24.Osječkom jesenskom sajmu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U okviru 24. Osječkog jesenskog sajma, koji se održava od 1. do 3. listopada 2021., bit će organizirana 8. Izložba ženskog poduzetništva. Cilj ove manifestacije je kreiranje novih poslovnih mogućnosti za poslovne subjekte u većinskom vlasništvu žena, upoznavanje tržišta s dostignućima i kreativnošću žena, kao i razmjena iskustava i promoviranje pozitivnog imidža žena u poslovanju. U cilju što kvalitetnije organizacije ove manifestacije, ali i kao direktna podrška ženama poduzetnicima, Osječko-baranjska županija i ove je godine osigurala iznos od 50.000,00 kuna, za koji će biti zakupljen sajamski prostor te opremljeni štandovi na kojima će žene poduzetnice moći besplatno izlagati svoje proizvode.

Sve žene poduzetnice te poslovni subjekti u većinskom vlasništvu žena koje žele sudjelovati i prezentirati svoje djelatnosti, proizvode i usluge u okviru 8. Izložbe ženskog poduzetništva mogu se javiti u Upravni odjel za gospodarstvo Osječko-baranjske županije (e-mail: gospodarstvo@obz.hr, telefon: 031/ 221-881) ili Osječkom sajmu d.o.o. (e-mail: osjecki.sajam@os-sajam.hr, telefon: 031/ 303-108).

Osim žena poduzetnica, Osječko-baranjska županija sufinancira nastupe na sajamskim manifestacijama i svim ostalim subjektima malog gospodarstva – obrtima, trgovačkim društvima i zadrugama, ali i poduzetničkim potpornim institucijama, komorama, udrugama malog gospodarstva i poduzetništva, znanstvenim i obrazovnim institucije, obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima te drugim fizičkim i pravnim osoba koje imaju sjedište na području naše županije. Informacije o ovim projektima nalaze se na web stranici Županije, www.obz.hr.

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit