Mladi Gradskog društva Crvenog križa Našice imali aktivan vikend

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Mladi Gradskog društva Crvenog križa Našice ovog vikenda su odradili brojne aktivnosti

U petak, su kao prvi tim prve pomoći, sudjelovali u tradicionalnoj akciji “Kretanjem do zdravlja” kojom je obilježen Dan Hrvatskog olimpijskog odbora. U večernjim satima na osam lokacija u gradu crtali su obrise unesrećenih osoba i pored njih pisali prikladnu poruku. Ovom, već tradicionalnom aktivnosti koju provode povodom Svjetskog dana prve pomoći, mladi pokušavaju skrenuti pozornost građana na važnost poznavanja osnovnih postupaka pri pružanju prve pomoći.

S aktivnostima su nastavili u subotu, na 21. festivalu Dani slavonske šume – u Velikom parku građani su se mogli upoznati s njihovim aktivnostima, prvom pomoći te dobiti druge informacije o Crvenom križu. Jučer su sudjelovali na Danima našičkog sporta na kojemu su uz svoj info štand imali malu školu reanimacije, upoznavanje s radom AVD uređaja, realistični prikaz ozljeda te prikaz pružanja prve pomoći.

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit