Obrasci za upise na web stranici DV “Zvončić”, dokumentaciju slati poštom

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Dječji vrtić „Zvončić“ Našice od 16.ožujka radi prema preporuci resornog Ministarstva i stožera na svim razinama, dakle radi bez djece. Kako doznajemo od ravnateljice Snježane Kanđera, trenutno je rad djelatnika vrtića organiziran u timovima koji pripremaju niz sadržaja i objavljuju ih na web stranici vrtića kako bi afirmirali djecu i roditelje. Od jučer su započele i „Priče za najmlađe“ u našem radijskom programu. Osim matičnog vrtića, u sve aktivnosti uključeni su i područni vrtići u Podgoraču i Donjoj Motičini. Uz sadržaje prilagođene situaciji u kojoj trenutno živimo, u vrtiću pripremaju i brojne zanimljivosti za djecu kada se vrate u svoj „Zvončić“, a do tada – kažu – treba strpljivo čekati da ova situacija prođe. Ravnateljica je podsjetila kako je Grad donio odluku, koja je na snazi od 1. travnja, da na 3 mjeseca oslobađa roditelje plaćanja usluga vrtića. Što se tiče upisa u Dječji vrtić „Zvončić“, oni su za Našice planirani od 27.travnja do 11.svibnja, u Podgoraču 12. i 13. svibnja, a u Donjoj Motičini 14. svibnja. S obzirom na okolnosti, upisi će se realizirati na način da se na web stranici vrtića ispuni obrazac i zajedno sa svom potrebnom dokumentacijom pošalje poštom. Ravnateljica je pozvala roditelje da prijave djecu i za program predškole te istaknula da sve promjene i novosti prate na web stranici vrtića. O svemu će biti obaviješteni i u našem programu u kojem i danas u 18:30 djeca mogu poslušati svoju „Priču za najmlađe“.

tekst: N.Pavlus, foto: DV “Zvončić”

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit