Objavljeni datumi podjele sakramenata u Župi sv.Antuna Padovanskog

Objavljeni datumi podjele sakramenata u našičkoj Župi

Popuštanjem mjera omogućeno je slavljenje sakramenata prve svete pričesti i potvrde. Biskup msgr. Antun Škvorčević, u svome pismu župnicima naglasio je potrebu pridržavanja mjera opreza kao i potrebu potpisivanja suglasnosti roditelja za sudjelovanje djeteta u podjeli sakramenta za prvopričesnike. Osim suglasnosti važna je pratnja roditelja u susretima koji će prethoditi samom slavlju, a o čemu će biti riječi na roditeljskim sastancima.

U Našicama podjela sakramenta prve svete Pričesti odvojeno za dvije škole

U subotu, 23. svibnja u 16.30 sati bit će održan roditeljski sastanak za roditelje ovogodišnjih prvopričesnika iz OŠ “Dora Pejačević” i OŠ “Kralja Tomislava”. Slavlje prve svete pričesti za prvopričesnike OŠ “Dore Pejačević” bit će u nedjelju 31. svibnja na misi u 9 sati, a za prvopričesnike OŠ “Kralja Tomislava” u nedjelju, 7. lipnja, u 9 sati. Za prvopričesnike na filijalama prva pričest bit će u nedjelju 7. lipnja.
Roditelji prvopričesnika obrazac za suglasnost mogu uzeti na stoliću ispred sakristije i ispunjenog donijeti na roditeljski sastanak.

Roditeljski sastanak za roditelje krizmanika 2. i 4. lipnja

Slavlje svete potvrde bit će krajem lipnja. Detaljnije informacije o tome možete pronaći na Internet stranici Župe Našice. Roditeljski sastanak za roditelje ovogodišnjih krizmanika bit će 2. i 4. lipnja.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

04.03.2020.

11.03.2020.

18.03.2020.

25.03.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit