Sportaši se polako vraćaju treninzima

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Pandemija koronavirusa definitivno je svima promijenila način života, a posljedice su osjetili i gotovo svi sportaši koji su naprasno morali prekinuti svoje treninge i natjecanja. Sukladno popuštanju epidemioloških mjera i uz pridržavanje strogih naputaka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, sportaši će, čini se, polako početi hvatati uobičajeni ritam. S radom je prošli tjedan započela prva ekipa RK NEXE, koja će kombinirati rad u Velikom parku i teretani, a treninge će obavljati i u sportskoj dvorani. Od danas će im se priključiti i druga ekipa te mlađe selekcije RK NEXE, a s radom započinju i odbojkašice ŽOK-a Našice. Treninzi u sportskoj dvorani izvodit će se u skladu s preporukama HZJZ-a sukladno rasporedu koji su načinili svi korisnici, uz pridržavanje strogih higijenskih mjera te obvezno vođenje evidencije. S radom za sada neće krenuti Košarkaški klub Našice i MNK Našice, a nogometni klubovi i dalje čekaju odluku, odnosno naputak Nogometnog središta Našice koje će u dogledno vrijeme obavijestiti sve svoje članice o održavanje sjednice Skupštine na kojoj će biti donesene odluke o početku natjecanja te odigravanju Kup utakmica. Popuštanje mjera sa zadovoljstvom su dočekali i brojni sportaši – rekreativci koji svoje sportske aktivnosti provode na otvorenim sportskim terenima.

Tekst: Danko Justić

Foto: Kristijan Katarinček

 

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit