Novo popuštanje mjera

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Ovaj tjedan, uz poštivanje mjera Nacionalnog stožera civilne zaštite, s radom kreću kina, kazališta i druge kulturne manifestacije. Mjerama je propisano da će u prostor ulaziti jedna po jedna osoba, na ulazu će svi dezinficirati ruke, a u publici je obavezan razmak od metar i pol. To znači da će biti jedan gledatelj na svakom trećem mjestu u svakom drugom redu.
Prilikom održavanja koncerata i drugih programa, preporučuje se razmak od 2 metra između pjevača i glazbenika s puhačkim instrumentima. Preporučuje se razmak od 4 metra između publike i izvođača na sceni.
Preporučuje se, ako postoji mogućnost, organiziranje umjetničkih izvedbi, kulturnih programa i manifestacija na otvorenom. Osim toga, preporučuje se označavanje svih sjedećih i stojećih mjesta koja moraju biti međusobno udaljena najmanje 1,5 metar. Potrebno je ograničiti ulazak na najviše onoliko posjetitelja koliko ima označenih mjesta. U zatvorenom prostoru preporučuje se omogućiti isključivo sjedeća mjesta.
Nakon izvedbe korištene rekvizite i ostalu opremu potrebno je dezinficirati. Svim posjetiteljima se preporučuje da prije izlaska iz kuće izmjere tjelesnu temperaturu te otkažu dolazak u slučaju povišene temperature ili bilo kojih znakova bolesti. O radu kina u Našicama izvijestit ćemo vas u radijskom programu i na Internet i fb stranici kina.

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit