NK NAŠK održao prozivku igrača – kreću pripreme za nastavak prvenstva

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Danas je na Gradskom stadionu u Našicama održana prozivka prve ekipe NK Našk. Igrače i članove Uprave na početku okupljanja pozdravio je predsjednik kluba Ivan Keglević, koji je ukratko iznio plan priprema odnosno aktivnosti koje slijede do početka proljetnog dijela prvenstva 29. veljače. Keglević je istaknuo kako  se u proljetnom djelu prvenstva očekuje nešto lakši raspored, te da su u tijeku pregovori s nekoliko  novih oigrača koji bi trebali osvježiti momčad. Brazilci Firmino i  Da Silva te  Kamerunac Libong ekipi će se priključiti početkom veljače.  Nazočne na prvom okupljanju nakon zimske stanke pozdravio je i trener ekipe Mario Barišić, koji je igračima poželio puno zdravlja te ozbiljan i angažiran pristup radu kakav je bio i do sada. Barišić je istaknuo kako će tijekom pripremnog razdoblja NAŠK odigrati sedam pripremnih utakmica, prva je na rasporedu 29. siječnja protiv ekipe Čepina, a posljednja tzv. “generalka” bit će odigrana protiv Mladosti iz Đakovačke Satnice u Našicama.  Nakon službenog dijela, igrači su odradili i prvi lakši trening na travnjaku Gradskog stadiona, a sljedećih će dana kombinirati rad u teretani i sportskoj dvorani,

Tekst i foto: Danko Justić

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – listopad 20

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit