“Nexe” d.d. dobitnik “Zlatne kune” HGK ŽK Osijek

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Danas je održana sjednica Gospodarskog vijeća HGK Županijske komore Osijek na kojoj su najuspješnijim tvrtkama uručene plakete Zlatna kuna za rezultate poslovanja u 2020. godini. U kategoriji velikih tvrtki Zlatnu kunu dobila je tvrtka Nexe d.d. Našice, u kategoriji srednjih tvrtki najbolji je Eurokamen d.o.o. Osijek, dok je Cobe d.o.o. Osijek najuspješniji u kategoriji malih tvrtki. Najuspješnije tvrtke su proglašene na temelju ostvarenih rezultata poslovanja koji su iskazani u godišnjim financijskim izvješćima, a stručne službe HGK potom su obradile podatke i tvrtke rangirali prema 21 pokazatelju. Naročitu važnost pridavali su pokazateljima o investicijama, razvoju, povećanju kvalitete, društveno odgovornom poslovanju. Plakete je uručio predsjednik HGK Županijske komore Osijek Zoran Kovačević, a svečanosti je nazočio i zamjenik župana Mato Lukić. Direktor našičkog Nexea Stjepan Ergović istaknuo je da su rezultati ostvareni zahvaljujući kontinuiranom ulaganju. – Uložili smo 270 milijuna kuna u nove investicije, plus za zadržavanje postojećeg stanja te kontinuirano ulagali u ljude – rekao je Ergović.

izvor: OBŽ

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit