Podrška bivšoj ravnateljici i djelatnicama Dječjeg vrtića “Jaglac”Đurđenovac

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Đurđenovac (22.10.2021.) Klub vijećnika Domovinskog pokreta i vijećnica SDP-a u Općinskom vijeću Općine Đurđenovac Marija Leš, danas su održali konferenciju za medije ispred Dječjeg vrtića “Jaglac” Đurđenovac vezano uz ostavku ravnateljice i aktualnu situaciju u ovom dječjem vrtiću. Ivo Kljajić je u ime Kluba vijećnika DP-a izvijestio o neodrživoj situaciji vezanoj uz pomanjkanje djelatnika te nekorektan odnos općinske vlasti prema sada bivšoj ravnateljici i djelatnicima vrtića, na niske plaće te neisplate regresa i nijekanje ostalih zakonom zajamčenih prava. Sve to, rekao je, dovelo je do ostavke ravnateljice te ostavke tri članice Upravnog vijeća vrtića.
Politika Općine Đurđenovac prema Dječjem vrtiću Jaglac primjer je loše demografske politike – zaključila je vijećnica SDP-a Marija Leš te je i ona uputila apel općinskom načelniku da ju promijeni i omogući vrtiću normalan rad. Klub vijećnika DP-a i vijećnica SDP-a naglasili su kako su roditelji usprkos pomanjkanju djelatnika u vrtiću zadovoljni uslugom te podržavaju ravnateljicu i djelatnice vrtića.

Asja Godžirov-Kurilj

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit