Nastavljaju se edukacijske radionice u Zavičajnom muzeju

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

 

Zavičajni muzej Našice u partnerstvu s Hrvatskom narodnom knjižnicom i čitaonicom Našice, Gradom Našicama i Maticom umirovljenika Hrvatske – Gradskom udrugom umirovljenika u Našicama jučer je organizirao treću edukacijsku radionicu pod nazivom “Osobe treće životne dobi i usluge ustanova u kulturi – medicinski, socijalni i psihološki aspekt”.

Voditeljica je bila doktorica Gordana Stefanović, specijalistica fizikalne medicine i rehabilitacije. Tema radionice bile su promjene na tijelu u starijoj životnoj dobi, mišićno-koštanom sustavu, raspravljalo se i o bolestima zglobova kralježnice, osteoporozi te tjelovježbi.

Cilj radionica je jačanje profesionalnih kapaciteta djelatnika u kulturi i umjetnosti provedbom stručnih edukacija na području jačanja komunikacije i medijacijskog procesa usmjerenog na socijalno uključivanje osoba starijih od 54 godine.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit