Našička udruga pčelara broji stotinu članova!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Udruga pčelara Pčela Našice održala je godišnju izvještajnu skupštinu na kojoj su podnesena i jednoglasno prihvaćena izvješća o radu Upravnog i Nadzornog odbora kao i blagajnika i povjerenika pašnog reda. Također jednoglasno prihvaćen je i plan rada Udruge za 2020. godinu. Predsjednik Željko Špoljarić naglasio je kako je prošla godina za pčelare bila izuzetno teška zbog loših vremenskih uvjeta koji su se odrazili na smanjenje količine meda. Požalio se i na cijenu koju nude otkupljivači i koja je, kako je rekao, sramotno niska. Jedan od prioriteta u ovoj godini bit će postavljanje linije za izradu satnih osnova, a članovi će sudjelovati na svim manifestacijama u organizaciji Grada Našica i Turističke zajednice te će i dalje provoditi manifestacije koje sami organiziraju: medni sajam, ocjenjivanje sortnih medova i druge. Skupštini je bio nazočan dogradonačelnik i počasni član Pčele Krešimir Žagar, predstavnici općine Koška, predstavnici prijateljskih pčelarskih udruga s područja naše županije te iz Orahovice i Voćina, te predstavnici našičkih udruga s kojima pčelari redovito surađuju: Udruge voćara i vinogradara Našice i Udruge starih sportova Slavonac Našice. Druženje pčelara i gostiju nastavljeno je i nakon službenog dijela sjednice, na prigodnom domjenku.
tekst i foto: Robert Rigo

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit