1. Našice Open – otvoreno prvenstvo županijskog šahovskog saveza u ubrzanom šahu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U organizaciji ŠK “Slavonac” Našice i Šahovskog saveza Osječko – baranjske županije, a uz pokroviteljstvo Grada Našica i Osječko – baranjske županije, danas je u hotelu Park Panolija započeo “1. Našice Open” – otvoreno prvenstvo županijskog šahovskog saveza u ubrzanom šahu. Pravo nastupa imaju svi registrirani igrači i igračice iz Hrvatske i inozemstva s FIDE ID brojem. Sedamdesetak šahistica i šahista do nedjelje će igrati  švicarskim sustavom u 9 kola FIDE varijanta (zajednički turnir za sve šahiste i šahistice) uz tempo od 25 minuta po igraču + dodatak 15 sekundi po završenom potezu. Turnir će biti obrađen za FIDE Rapid rejting listu, a najuspješnije očekuju vrijedne nagrade. Sve nazočne na početku natjecanja pozdravio je predsjednik županijskog šahovskog saveza Renato Vince, a turnir je otvorenim proglasio našički gradonačelnik Josip Miletić koji se također odlučio natjecati. Propozicije i osnovne informacije natjecateljima je iznio glavni sudac natjecanja Zdravko Birovljević.

Tekst i foto: Danko Justić

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit