Najbolji čobanac skuhali članovi LD “Sokol” iz Koške

Facebook
Twitter
Pinterest

U sklopu Festivala “Dani slavonske šume” jučer je u  Velikom parku održano natjecanje u kuhanju čobanca u kojem su sudjelovali članovi 20 lovačkih društava i udruga.  Ocjenjivački sud  u sastavu Stanislav Vinković-kuharski šef te Branka Zlosa i Ivica Furjan, odabrao je pet natjecatelja koji su za “naj čobanac” nagrađeni prigodnim paketom Podravkinih proizvoda, a prva tri natjecatelja dobila su i medalje Županijskog lovačkog saveza koje im je dodijelio dopredsjednik ŽLS-a Dragan Zlosa. Prvo mjesto osvojili su članovi LD “Sokol” iz Koške, drugi su bili članovi LD “Jastreb” Ostrošinci, a treći članovi LD “Vepar” Gašinci. Četvrto i peto mjesto pripalo je LD “Srndać” iz Đakovačkih Selaca i LD “Krndija” iz Našica.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit