Dan našičkog sporta

Facebook
Twitter
Pinterest

Završetak festivala Dani slavonske šume tradicionalno je rezerviran za sport. Tako se danas prije podne na središnjem gradskom trgu danas okupio veliki broj mladih sportašica i sportaša, članica i članova brojnih sportskih klubova i udruga. Prekrasna slika velikog broja mladih, koji su svoje sportske vještine demonstrirali na prekrasnom novouređenom trgu.  Sve nazočne sportaše i sportašice, njihove trenere i roditelje te brojne građane na početku je pozdravio predsjednik Športske zajednice Grada Našica Nikola Antolović, a nazočnima se obratio i gradonačelnik Našica Krešimir Kašuba, koji je Dan našičkog sporta proglasio otvorenim. Sugrađanima su se predstavili rukometaši, nogometaši, košarkaši, odbojkašice, trkači, šahisti, stolnotenisači, biciklisti, članovi klubova koji se bave borilačkim vještinama, planinari i članovi Športske udruge tjelesnih invalida Našice koji su demonstrirali viseće kuglanje. Prigodan štand s promotivnim materijalima kampanje pod nazivom “Budi navijač, a ne razbijač” postavili su predstavnici PU Osječko baranjske – Odjela prevencije, a djelatnici interventne policije održali su pokaznu vježbu samoobrane. Nazočni su bili i članovi mladeži Gradskog društva Crvenog križa Našice te članovi DVD-a Našice i planinarskog društva Krndija Našice, a za najmlađe je upriličena biciklijada s prigodnim nagradama za najuspješnije.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit