Pet prometnih nesreća na području PU

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Na području Policijske uprave osječko – baranjske u protekla 24 sata evidentirano je pet prometnih nesreća. U jednoj prometnoj nesreći tri su osobe lakše ozlijeđene. Preostale četiri nesreće za posljedicu su imale materijalnu štetu. Na području Osijeka dogodile su se dvije prometne nesreće, dvije na području Đakova i jedna na području Belišća. Na području PU osječko – baranjske policijski službenici 14. studenog zaustavili su četiri vozača osobnog automobila koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi. Što se tiče našeg područja, Policijska uprava osječko-baranjska izvijestila je kako su sinoć u 23:40 u Našicama, policijski službenici u nadzoru prometa zaustavili 22-godišnjaka iz Zoljana koji je upravljao neregistriranim osobnim automobilom prije stjecanja prava na upravljanje. Vozač kod sebe nije imao osobnu iskaznicu te mu je utvrđena prisutnost alkohola u krvi od 0,95. Za navedene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu od 27.200 kuna, a za prekršaj upravljanja prije stjecanja prava predviđena je kazna zatvora do 60 dana. Vozač je u razdoblju od jedne godine tri puta pravomoćno presuđen za upravljanje prije stjecanja prava te je uhićen sukladno Prekršajnom zakonu.

izvor: PU osječko-baranjska

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit