Na podgoračkom području nema zaraženih, troje u samoizolaciji

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Na području Općine Podgorač do sada nije zabilježen ni jedan slučaj zaraze koronavirusom – izvijestio je općinski načelnik Goran Đanić gostujući u našem programu. Na podgoračkom su području tri osobe u samoizolaciji – dodao je i pojasnio da je riječ o jednom kontaktu zaražene osobe iz Koške te dva autoprijevoznika koji voze izvan granica Hrvatske. Trgovine rade pridržavajući se mjera zaštite i sprječavanja širenja zaraze.  Stožer civilne zaštite Općine Podgorač još nema informacija o otvaranju poštanskog ureda i ambulante u Budimcima. Radi samo ambulanta u Podgoraču. To je trenutno problem, istaknuo je Đanić i napomenuo da je Stožer civilne zaštite mobilizirao vozila Dobrovoljnog vatrogasnog društva Podgorač pa starije građane od 65 godina, koji nisu mobilni,  vatrogasci dovoze na pregled u Podgorač. Isto tako, starije sugrađane dovozi se u Podgorač u poštu, za plaćanje računa ili preuzimanje mirovine. Mise će biti služene u Podgoraču, Razbojištu, Kršincima i Stipanovcima, poštujući sve epidemiološke mjere. Kontrolori civilne zaštite i policija ovih dana pojačano nadziru provode li se mjere Nacionalnog stožera – rekao je načelnik Đanić . Prokomentirao je da se građani pridržavaju preporuka i iskazao nadu da u Općini Podgorač, kao do sada, neće biti slučajeva zaraze.

tekst: Asja Godžirov-Kurilj

foto: arhiva RN

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit