Na našičkom području jedan novozaraženi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U Općoj županijskoj bolnici Našice jučer je testirano 9 pacijenata, a jedan je pozitivan, s područja Koške. Ukupno su tri pozitivna na području Koške, Valpova i Našica. Na našičkom je području zabilježeno jedno kršenje samoizolacije, a bilo je i sporadičnih okupljanja građana. Mjere kontrole su na snazi – posjetio je ravnatelj OŽB Našice i načelnik Gradskog stožera civilne zaštite Hrvoje Šimić i pozvao na daljnje poštivanje svih mjera. Građane koji imaju kronične bolesti i slabijeg su zdravlja savjetovao je da se kreću što manje, a sve da vode računa o higijeni. Od ponedjeljka, 4. svibnja, uz poštivanje zadanih mjera, u Općoj županijskoj bolnici Našice prestaje krizni režim rada i počinje pružanje zdravstvenih usluga, uz prethodni telefonski dogovor s pacijentima o terminima te testiranje na COVID svih pacijenata koji moraju na operativne zahvate – najavio je dr. Šimić.

Asja Godžirov-Kurilj

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – listopad 20

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit