Na 17. Županijskom natjecanju orača Stjepan Mojzeš iz Podgorača pobjednik u kategoriji pluga premetnjaka

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Proteklog vikenda u Čepinu je održano 17. Županijsko natjecanje orača. Organizatori natjecanja bili su Općina Čepin, Županijska Udruga natjecanja u oranju, Hrvatska udruga za organizaciju orača, Ministarstvo poljoprivrede – Uprava za stručnu podršku razvoju poljoprivrede i Osječko-baranjska županija.
Natjecanje je otvorio  Tugomir Majdak,  državni tajnik u Ministarstvu poljoprivrede. Održano je u dvije kategorije plugova – ravnjaci i premetnjaci, a sudjelovalo je 11 orača. Najboljim oračima Osječko-baranjske županije proglašeni su Mihael Sklizović iz Rakitovice u kategoriji pluga ravnjaka i 23-godišnji Stjepan Mojzeš iz Podgorača u kategoriji pluga premetnjaka. Pobjednici će predstavljati Osječko baranjsku županiju na državnom natjecanju u Prelogu 8. listopad ove godine.
Revijalno je na ovom natjecanju orao i Zrinko Miličić iz Radikovaca koji će predstavljati Hrvatsku na Svjetskom prvenstvu u oranju u Irskoj.

Tomislava Justić
Foto: Slavonika News

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit