16 vatrogasnih ekipa natjecalo se na ovogodišnjem 12. Memorijalnom kupu Matković-Ivić

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Dobrovoljno vatrogasno društvo Našice bilo je organizator 12. Memorijalnog kupa “Matković – Ivić“, koji je održan u subotu u Velikom parku

Uoči početka natjecanja izaslanstvo DVD-a predvođeno predsjednikom Viktorom Lončarićem, dopredsjednikom Marijanom Gajskim, tajnikom Silvijom Vukovićem, zapovjednikom Tomislavom Ivićem i počasnim predsjednikom Zvonkom Ljubljanovićem u pratnji zapovjednika Vatrogasne zajednice Našice Danijela Matkovića i gradonačelnika Krešimira Kašube, položili su vijence na grobove preminulih članova Branka Matkovića i Branka Ivića te im odali počast za sav rad i trud u društvu.

Na ovogodišnjem turniru okupilo se dvjestotinjak vatrogasaca, a u natjecanjima je sudjelovalo 16 profesionalnih i dobrovoljnih vatrogasnih ekipa koje će krajem ovog mjeseca  u Varaždinu nastupiti na državnom natjecanju s kojega će se najbolje ekipe plasirati na vatrogasnu olimpijadu. Nakon završetka natjecanja koje je organizirano na dvije staze s po dvije vježbe, zahvalnice kontroloru, sucima i sutkinji uručio je zapovjednik Dobrovoljnog vatrogasnog društva Tomislav Ivić.

 

U kategoriji “Žene B” prvo mjesto zauzeo je DVD “Mladost” iz Kaštel Sućurca, drugo mjesto osvojio je DVD Stipanovci, a treće DVD Breznica Našička.
U kategoriji “Žene A” prvo mjesto zauzelo je Dobrovoljno vatrogasno društvo iz Beljevine, a drugo iz Stipanovaca.
Medalje i pehare te prijelazne pehare uručio je predsjednik Vatrogasne zajednice Našice Vlatko Gašić.
U kategoriji “Muški B” prvo mjesto pripalo je DVD-u Donja Motičina, drugi su bili Virovitičani, a treći Stipanovci. Daljnji poredak je bio JVP Daruvar, DVD Markovac Našički i DVD Breznica Našička.
U kategoriji “Muški A” prvo mjesto pripalo je DVD-u Šaptinovci, drugo DVD-u Donja Motičina, a treće JVP-u Split. Na četvrto i peto mjesto plasirali su se DVD Daruvar i Valenovac. Medalje i pehare te prijelazne pehare uručio je gradonačelnik Grada Našica Krešimir Kašuba.

Izvor: DVD Našice

Foto: Robert Rigo/Maja Begić-DVD

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit