Ministarstvo potvrdilo kvalitetu OŽB Našice

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

 

Djelatnici Jedinice za kvalitetu Opće županijske bolnice Našice dr. Ljiljana Hodak – pomoćnica ravnatelja za kvalitetu i mag. med. techn Harolt Placento- viši stručni savjetnik za kvalitetu, u Ministarstvu zdravstva Republike Hrvatske, nazočili su obilježavanju završetka vanjske procjene i uručivanju potvrda u okviru Programa poboljšanja kvalitete i djelotvornosti pružanja zdravstvenih usluga, čiji je nositelj Ministarstvo zdravstva. Tom prilikom predstavnici OŽB Našice primili su Potvrdu kojom se potvrđuje da je Bolnica Našice zadovoljila sve zadane kriterije. – Budući da OŽB Našice i nadalje svoju misiju i viziju vidi u optimalnom zbrinjavanju pacijenata na obostrano zadovoljstvo te stvaranju ugodnog prostora za liječenje kao i stalnom obnavljanju opreme potrebne za rad, na službenim stranicama Bolnice pacijenti mogu ispuniti anketu o zadovoljstvu/nezadovoljstvu kvalitetom pruženih usluga. Na ovaj način – istaknula je dr. Ljiljana Horvat – želimo dobiti povratnu informaciju o zadovoljstvu kvalitetom pruženih usluga tijekom boravka u Bolnici, koja će nadalje služiti u svrhu procjene i poboljšanja pružanja kvalitetne zdravstvene skrbi.

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit