Našičko rodilište i dalje nosi titulu “Rodilište-prijatelj djece”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U uredu ravnatelja Opće županijske bolnice Našice danas je predstavljena dodjela priznanja za postignute rezultate u humanizaciji odnosa prema majci i djetetu, poticanju dojenja i kvalitetnog radnog odnosa te zadovoljavanju uvjeta za dodjelu obnovljenog naziva „Rodilište-prijatelj djece“ – OŽB Našice. Ravnatelj bolnice Hrvoje Šimić rekao je kako je našičko rodilište jedno od 15 rodilišta od ukupno 31 u Hrvatskoj koje je dobilo ponovnu licencu te se posebno zahvalio doktorici specijalistici pedijatrije Gabrijeli Rendulić-Wolf koja je koordinatorica za “Rodilište-prijatelj djece” u našičkoj bolnici. Ravnatelj bolnice Hrvoje Šimić na postignutim priznanjima čestitao je i djelatnicima Jedinice za kvalitetu Opće županijske bolnice Našice doktorici Ljiljani Hodak – pomoćnici ravnatelja za kvalitetu i mag. med. techn Haroltu Placentu – višem stručnom savjetniku za kvalitetu koji su u Ministarstvu zdravstva Republike Hrvatske nazočili obilježavanju završetka vanjske procjene i uručivanju potvrda u okviru Programa poboljšanja kvalitete i djelotvornosti pružanja zdravstvenih usluga, čiji je nositelj Ministarstvo zdravstva. Tom prilikom predstavnici OŽB Našice primili su Potvrdu kojom se potvrđuje da je OŽB Našice zadovoljila sve zadane kriterije.

 

 

 

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – listopad 20

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit