Međunarodni uspjesi našičkih mladih glazbenika

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

IV International Music Competition / IV međunarodno glazbeno natjecanje u Srijemskoj Mitrovici, Srbija bilo je posebno uspješno za učenike i profesore Osnovne glazbene škole “Kontesa Dora” Našice.
Učenica 4. razreda, Nuo Cheng osvojila je po odluci žirija 1. nagradu s maksimalnih 100 bodova. Svojom virtuoznošću na klaviru proglašena je laureatom natjecanja u svim kategorijama solo klavira. Njezina mentorica je prof. Darija Vlajnić.
Učenica Lejla Ćatić osvojila je 1. nagradu s 97,4 bodova u 1.kategoriji solo klavir (peta po poretku). Hana Knežević dobitnica je 2. nagrade s osvojenih 94,2 boda u 3.kategoriji solo klavir (prva po poretku). Njihova mentorica, prof. Sanja Vazdar pripremala je Lejlu i Hanu u travnju 2020. godine kada su trebale nastupiti na IV međunarodnom natjecanju koje organizira Udruženje Sirmium Gradus ad Parnassum, Sremska Mitrovica, Srbija. Zbog globalne pandemije virusa COVID-19, natjecanje je nekoliko puta odgađano da bi na kraju bilo organizirano On-line. Na natjecanju su sudjelovali kandidati iz Srbije, Hrvatske, Bugarske, Bosne i Hercegovine, Latvije i Crne Gore.

izvor: OBŠ Kontesa Dora

foto: Udruženje Sirmium Gradus ad Parnassum, Sremska Mitrovica

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – listopad 20

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit