Tjedan bajki u OŠ kralja Tomislava Našice

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Tijekom ovoga tjedna, u Osnovnoj školi kralja Tomislava obilježava se 3. Tjedan bajki. Kreativne, zabavne i poučne aktivnosti potaknute bajkama provode se u odjelima razredne nastave. U dvorištu škole postavljena je Potraga za pričom. Dijelovi priče i motivi iz bajki “skriveni” su ispred škole pa organizatori pozivaju učenike, ali i sve sugrađane, u potragu za pričom o djevojčici Emi i šumskoj vili. Priču je napisala knjižničarka Ivana Ostrički, a na engleski ju je jezik prevela nastavnica Ksenija Mamilović. Dijelove priče ilustrirali su učenici 3.b razreda s učiteljicom Marinom Bukvić, a likove i predmete iz bajki izradili su učenici Likovne skupine i nastavnik Josip Kanis.

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – listopad 20

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit