Međunarodni eTwining projekt našičkih srednjoškolaca nagrađen Nacionalnom oznakom kvalitete

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Međunarodni eTwinning projekt “So sind wir” Srednje škole Isidora Kršnjavoga Našice, nagrađen je Nacionalnom oznakom kvalitete

Učenici 2. razreda jezične gimnazije su tijekom prošle školske godine sudjelovali u ovom projektu pod mentorstvom profesorice Mirjane Rajić. Cilj je bio razvijati jezične i digitalne kompetencije, a osim našičkih srednjoškolaca, u njemu su sudjelovali učenici iz još pet zemalja: Poljske, Italije, Grčke, Turske i Litve. Učenici su kroz međusobno upoznavanje predstavili sebe, svoju školu, obitelj, hobije, a kroz ovu komunikaciju upoznali su druge kulture i proširili svoj riječnik njemačkog jezika. Izrađivali su digitalne čestitke za Božić i Uskrs, a pri izvršavanju različitih tipova zadataka koristili su nove digitalne alate: Padlet, Canva, Glogster. Izrađivali su Qr kodove i zadavali jedni drugima interaktivne zadatke, izrađivali plakate, kolaže i prezentacije na njemačkom jeziku te tako razvijali jezične kompetencije, ali i dobili dodatnu motivaciju za učenje njemačkog jezika jer su našički gimnazijalci,  uključeni u ovaj projekt, početnici u učenju njemačkog.

Redakcijsko izvješće

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – rujan

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit