Vozio brzinom 180 km na sat

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Na području Policijske uprave osječko–baranjske tijekom protekla 24 sata evidentirano je devet kaznenih djela od kojih policija izdvaja jedno kazneno djelo krađe. U noći s 14. na 15. rujna, u Osijeku, s parkirališta trgovačkog centra, nepoznati počinitelj ukrao je moped vlasništvo 26-godišnjakinje iz Viljeva. Traga se za nepoznatim počiniteljem. Provedenim kriminalističkim istraživanje sumnja se da je 38-godišnak iz Erduta počinio četiri kaznena djela krađe i jedno kazneno djelo teške krađe. Od mjeseca svibnja do mjeseca kolovoza ove godine u Osijeku je ispred stambenih zgrada ukrao četiri bicikla vlasništvo 21-godišnjeg, 22-godišnjeg 41-godišnjeg i 44–godišnjeg hrvatskog državljanina iz Osijeka. U noći s 12. na 13. rujna, u Osijeku, 38-godišnjak je provalio u zdravstvenu ustanovu i ukrao različite vrste lijekova. Provedenim kriminalističkim istraživanje sumnja se i da je 41-godišnjak iz Palače počinio tri kaznena djela krađe. Od mjeseca travnja do mjeseca lipnja ove godine u Osijeku je iz podrumskih prostorija stambenih zgrade i ispred škole ukrao tri bicikla vlasništvo 20-godišnjeg, 34-godišnjeg i 46–godišnjeg hrvatskog državljanina iz Osijeka.

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je pet prometnih nesreća na području Osijeka. U jednoj prometnoj nesreći jedna osoba je lako tjelesno ozlijeđena, a preostale četiri prometne nesreće za posljedicu su imale materijalnu štetu. Jučer je na području Policijske uprave osječko-baranjske u prometu evidentirano 6 vozača (4 vozača osobnog automobila i 2 vozača bicikla) koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi. Najveća prisutnost alkohola evidentirana je u 22,27 sati u Našicama, kada je u nadzoru prometa zaustavljen 62-godišnji biciklist iz Velimirovca. Evidentirana mu je prisutnost alkohola u krvi od 1,94 grama po kilogramu. U 16:40 sati, u Đakovu, u nadzoru prometa zastavljen je vozač osobnog automobila 64-godišnjak iz Đakova. Vozaču je evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 1,28 grama po kilogramu te je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva. U 13:24 sata, na državnoj cesti broj 7 (zapadna obilaznica Baranje) u nadzoru prometa zaustavljen je vozač osobnog automobila 37-godišnjak iz Tominovca koji se automobilom kretao brzinom od 180 km na sat.

 

izvor: PU osječko-baranjska

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit