Grad donirao 400 tisuća kuna za radne bilježnice

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Gradonačelnik Josip Miletić jutros je posjetio Osnovnu školu Dore Pejačević Našice. Na radnom sastanku s ravnateljicom Jasminkom Falamić razgovarao je o aktualnom stanju u ovoj školi, oštećenju koje je nastalo 4. kolovoza te o sufinanciranju nabavke radnih bilježnica za učenike. Ravnateljica Falamić rekla je kako je ova godina započela s puno neizvjesnosti ali da su zadovoljni jer su sva djeca u školi. Zahvaljujući akciji prikupljanja starih udžbenika, potpore ministarstva ali i donaciji Grada Našica, sve učenike su na klupama dočekali udžbenici i radne bilježnice. Gradonačelnik Miletić rekao je kako je Grad i ove godine pomogao roditeljima našičkih školaraca, a vrijednost nabavljenih radnih bilježnica za škole Dore Pejačević, Kralja Tomislava i Ivana Brnjika Slovaka je oko 400 tisuća kuna. Dodao je kako sa svim ravnateljima Grad ima odličnu suradnju, škole se energetski obnavljaju i dosta se ulaže. Svim učenicima poželio je da im ova školska godina bude uspješna bez obzira na sve epidemiološke mjere kojih se svi moramo pridržavati.
tekst i foto: Robert Rigo

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – listopad 20

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit