Međunarodni eno-gastro festival WineRi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

 

Proteklog vikenda u Pomorskom i povijesnom muzeju Hrvatskog primorja u Rijeci održan je 3. Međunarodni eno-gastro festival WineRi 2019. Na festivalu je sudjelovalo 68 izlagača među kojima je i osam proizvođača iz Osječko-baranjske županije. Svečanom otvaranju ove manifestacije nazočio je i Goran Ivanović, zamjenik župana Osječko-baranjske županije, koja je od osnivanja Festivala jedan od njegovih partnera, a redovito pomaže nastup proizvođača sa područja Županije na sajamskim i drugim predstavljanjima.

Posjetiteljima je ponuđeno na kušanje više od 250 vina iz Hrvatske, Makedonije, Srbije i Slovenije, a Festival se održao pod sloganom „Trs je naš!“. Uz vinare, na festivalu su izlagali i proizvođači likera i rakija, proizvođači čokolada i slastica, maslinovog ulja, meda, likera i rakija, pršuta i ostalih suhomesnatih proizvoda, sira i proizvoda od mlijeka te udruge proizvođača. Održano je i više stručnih radionica.

 

Izvor: OBŽ

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit