Uspješno ugrađena druga pužnica

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

 

Jučer je u KBC -u Osijek prvi put pacijentu ugrađena druga umjetna pužnica. Kako su izvijestili iz KBC-a, druga pužnica ugrađena je četverogodišnjoj djevojčici iz Našica. Prva umjetna pužnica ugrađena joj je prije dvije godine. Budući da Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje ne pokriva troškove ugradnje dviju umjetnih pužnica, novac za operaciju i kupnju druge umjetne pužnice prikupljen je putem humanitarne akcije građana Našica, u kojoj je prikupljeno 157 tisuća kuna. Mala Našičanka je jedna od desetak bolesnika u Hrvatskoj koja će imati ugrađenu umjetnu pužnicu u oba uha. Drugu umjetnu pužnicu ugradio je tim na čelu s dr. Robertom Trotićem iz zagrebačkoga KBC-a  “Sestre milosrdnice”, uz asistenciju liječnika osječkog KBC-a.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit