Radni sastanak o sportskim temama

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Danas je održan radni sastanak gradonačelnika Josipa Miletića s glavnim tajnikom Sportske zajednice Osječko – baranjske županije Dubravkom Ižakovićem i predsjednikom Sportske zajednice Grada Našica Nikolom Antolovićem. Glavna tema sastanka bila je organizacija 18. Olimpijade dječjih vrtića Osječko – baranjske županije, koja će biti održana u Našicama 16. svibnja. Bit će to drugi put da će grad Našice biti domaćin ovog natjecanja koje će okupiti oko 500 djece iz 12 dječjih vrtića. Organizator natjecanja bit će Sportska zajednica Grada Našica u suradnji sa županijskom sportskom zajednicom, Gradom Našicama i Dječjim vrtićem Zvončić Našice, a u realizaciju će se uključiti i NK Našk, Udruga starih sportova Slavonac Našice te neke druge udruge. Sastanku su bili nazočni i županijski vijećnik i član Izvršnog odbora Sportske zajednice Grada Našica Vanja Prošić, koji je imenovan za koordinatora Olimpijade, pedagoginja dječjeg vrtića Zvončić Našice Marina Lazar, predsjednik NK NAŠK-a Ivan Keglević, tajnik Nogometnog središta Našice Karlo Kanis te predsjednik Savjeta mladih Grada Našica Goran Konjetić. Osim organizacije Olimpijade dječjih vrtića, razmotreno je još nekoliko zanimljivih tema vezanih uz sport. Između ostalog, načelno je dogovoreno da će Grad Našice u suradnji s Osječko baranjskom županijom i Hrvatskim olimpijskim odborom, iduće godine nabaviti kombi vozila za potrebe prijevoza sportaša na natjecanja. Riječi je bilo i o problematici stručnih kadrova, uređenju sportske dvorane i izgradnji nove, o mogućnosti i potrebi izgradnje bazena i sportskih terena te uključivanja stručnih sportskih djelatnika u rad s djecom koja pohađaju niže razrede osnovnih škola.

Tekst i foto: Danko Justić

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit