Marin Benić i u ovom sazivu predsjednik Općinskog vijeća Općine Feričanci

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Nakon prisege svih vijećnika, na konstituirajućoj sjednici Općinskog vijeća Općine Feričanci, Marin Benić iz HDZ-a – izabran za predsjednika Općinskog vijeća. Za dopredsjednike su izabrani Ivana Belobradić i Ivan Perković iz iste stranke. Uz njih su, u Općinskom vijeću iz redova HDZ-a Stipo Stipić, Ivan Kapraljević, Ivica Tomić i Josip Knezović te nezavisni vijećnik Zlatko Đuroković i vijećnik iz redova HNS-a Mirko Jurčević.
Novi-stari predsjednik Općinskog vijeća Marin Benić zahvalio je svima na ukazanom povjerenju i iskazao uvjerenje da će ga i opravdati. Općinski načelnik Marko Knežević čestitao je novoizabranim vijećnicima i rekao kako vjeruje da će, kao i do sada, zajednički raditi na dobrobit svih građana Općine Feričanci.

Asja Godžirov-Kurilj

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit